DIA DE TOTS SANTS – ESMORZAR A LA COLÒNIA GÜELL

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.


Ens aixequem amb la intenció d’esmorzar a un lloc conegut de Sant Joan Despí, ens portem un desengany “la planxa no estava operativa”, total que vam decidir marxar ja que si no podíem dinar el plat típic no interesava quedar-se, no brillen precisament per la seva simpatia i hospitalitat.
La qüestió és que sense pensar-ho, vam posar rumb cap a la Colònia Güell i vam encertar, esmorzem a l’Ateneu, davant l’estàtua d’Eusebi Güell, un luxe.
Els entrepans boníssims, la persona que ens va atendre simpatiquíssima i cortès, i vam gaudir d’una tranquil · litat envejable, segur que tornarem.
Durant el cafè vaig prendre la decisió de portar a terme un projecte personal, que crec em portarà a llocs amb un gran passat històric, ja us aniré explicant.
Per acabar foto amb el Sr Eusebi Güell, compra de pa al forn de la cantonada (pa fet per ells mateixos) i “sorpresa”, vaig trobar en aquesta fleca una eina que s’utilitzava quan jo era petita, servia per tallar la “torna “, recordeu que el pa es venia a pes.
Passeig per La Colònia, en algun moment pensem que no ens costaria massa viure en un lloc així, però van desistir en recordar que les connexions a Internet no funcionen molt bé, ens equivoquem?.

2 pensaments sobre “DIA DE TOTS SANTS – ESMORZAR A LA COLÒNIA GÜELL

  1. Neus 9 Novembre 2011 a les 4:06 PM Reply

    Como ciudadana de Sant Joan Despi, siento que no puedieras almorzar aqui., pues San Joan tiene una visita “obligada” en la ruta del modernisto de Jujol, la organizan el último domingo de mes, asi que os espero.
    Neus

    • lolisolano 10 Novembre 2011 a les 4:56 PM Reply

      M’ho apunto i vindré a fer la ruta modernista, on ti has d’apuntar?, També podries recomanar algun lloc per esmorzar o dinar.

Deixa un comentari

Tildas World

Just another WordPress.com weblog

sopadefarigola

De cuina, de muntanya i de poble.

LLUITA I SILENCI

PROJECTE SENIORLAB

mariangels70

Smile! You’re at the best WordPress.com site ever

nuriadotme

Otro sitio más de WordPress.com

colordonyana

Just another WordPress.com site

picdaliga

Otro sitio más de WordPress.com

anro67

Just another WordPress.com site blog personal

drakyta

Just another WordPress.com site

Antomar39's Blog

Just another WordPress.com weblog

Tairam25's Blog

Just another WordPress.com weblog

Mariatorrente1941's Blog

Just another WordPress.com site